پنج شنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۷:۲۸
سرویس : اخبار برگزیده
کد خبر : ۱۰۹۹۵
گزارشگر : ۱۵۷۴
سرویس اخبار برگزیده
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان:

پرتال دستگاه‌های اجرایی به گونه ای باشد که ارائه خدمات را تسهیل کند

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان گفت: دستگاه های اجرایی پرتال خود را به گونه ای آماده کند که نحوه ارائه خدمات تسهیل شود و نوع خدمات دهی نیز به درستی و به دور از ابهام اطلاع رسانی شود.

پرتال دستگاه‌های اجرایی به گونه ای باشد که ارائه خدمات را تسهیل کند
(پنج شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۰) ۰۷:۲۸

به گزارش روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان؛ عباسعلی ارجمندی صبح روز چهارشنبه در جلسه کمیته مدیریت سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم که در سالن جلسات این معاونت برگزار شد اظهار داشت: دانش و اطلاعات برخی از بدنه جامعه در حوزه فناوری اطلاعات به گونه ای نیست که برای ثبت درخواست و پیگیری شکایات خود به پرتال دستگاه های اجرایی مراجعه کنند.

وی افزود: دستگاه اجرایی پرتال های خود را به نحوی آماده کنند که مردم بتوانند از آن استفاده کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری بیان کرد: ارتقاء سطح پرتال های ادارات در زمینه میز خدمت الکترونیکی و حقوق شهروندی اهمیت دارد.

همچنین در این جلسه در رابطه با نحوه ارزیابی کارکنان ادارات پیشنهاداتی مطرح و تصمیم گیری های لازم صورت گرفت.


تعداد بازدید : ۱,۰۶۳
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

شعار سال