دوشنبه / ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ / ۰۹:۰۳
سرویس : اخبار برگزیده
کد خبر : ۱۱۰۹۱
گزارشگر : ۱۵۷۴
سرویس اخبار برگزیده
استاندار:

یکهزار و ۷۵۱روستا در سیستان و بلوچستان به شبکه آبرسانی متصل می‌شوند

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در راستای تشکیل قرارگاه جهاد آبرسانی کشور، به یکهزار و ۷۵۱روستا در استان طی ۳۰ماه آبرسانی می شود.

یکهزار و ۷۵۱روستا در سیستان و بلوچستان به شبکه آبرسانی متصل می‌شوند
(دوشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۱) ۰۹:۰۳

به گزارش روابط‌عمومی استانداری؛ حسین مدرس خیابانی “استاندار” در جلسه کمیته جهادی آبرسانی استان که عصر روز گذشته “یکشنبه” در استانداری برگزار شد؛ اظهار داشت: بالغ بر ۸هزار روستا در سراسر کشور به شبکه آبرسانی متصل می شوند که یکهزار و ۷۵۱ روستا مربوط به استان سیستان وبلوچستان است.

وی افزود: عملیات آبرسانی به ۳۷روستا در حوزه سیستان آغاز شده است و تاکنون ۸روستا از نعمت آب آشامیدنی برخوردار شده اند و تا پایان فروردین ماه امسال نیز به ۲۰روستای دیگر آبرسانی خواهد شد.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: مقرر شده است؛ آبرسانی به این روستاها طی ۳۰ ماه انجام شود که باید به طور متوسط روزانه ۲روستا آبرسانی می‌شود و در این راستا و با توجه به اهمیت موضوع آب که اولویت اصلی استان به شمار می‌رود، کمیته دائمی جهاد آبرسانی هر دو هفته به ریاست استاندار و هر هفته به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در استان و در شهرستان ها به ریاست فرمانداران برگزار می‌شود.

مدرس خیابانی با بیان اینکه اجرای این طرح در سطح کشور توسط قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) و در استان توسط قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه انجام می‌شود، از حضور نیروهای مجموعه سپاه پاسداران در حوزه محرومیت‌زدایی و خدمات‌رسانی تشکر کرد و خواستار معرفی نماینده از سوی این قرارگاه برای حضور در کمیته‌ی هر شهرستان شد.

وی همچنین از فرمانداران استان خواست اسامی روستا های اولویت دار را به شرکت آب و فاضلاب استان اعلام تا مقدمات و نقشه اجرای طرح آبرسانی به آنها تمهید گردد.

استاندار در ادامه اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان را موظف کرد؛ لوله مورد نیاز این طرح را با اولویت از تولیدات داخل استان تهیه و ماشین‌آلات مورد نیاز اجرای طرح و تامین سوخت آنها را در دستور کار خود قرار دهند.

مدرس خیابانی با ذکر این مطلب که مردم ناظر اجرای این طرح هستند خاطرنشان کرد: درصورتی که هرگونه تعارض و آسیب به تاسیسات، ابنیه و معابر روستاها در حین اجرای این طرح پیش آید، بلافاصله جبران خواهد شد و مردم از این جهت نگرانی نداشته باشند.

وی در پایان بر هماهنگی بیشتر بین شرکت آب و فاضلاب استان، قرارگاه قدس به عنوان مجری طرح و استانداری تاکید کرد.

در ادامه این جلسه هر یک از مدیران و اعضای حاضر به بیان نقطه نظرات خود جهت تسریع در اجرای این طرح پرداختند.

تعداد بازدید : ۸۷۵
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

شعار سال