به گزارش روابط عمومی استانداری؛ حسین مدرس خیابانی "استاندار" در نشست هم اندیشی چندساعته که با حضور معاونان استاندار، روسای دانشگاه ها و مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط استان برگزار شد، اظهار داشت: شعار امسال در تداوم شعارهای سال های قبل است لذا هر کاری انجام می شود، بایستی پیوست اشتغال داشته باشد چرا که با ایجاد اشتغال، بسیاری از مسائل و مشکلات اقتصادی، اجتماعی و حتی امنیتی ما حل میشود.
وی با تاکید بر اطلاعرسانی و تبیین شعار سال برای عموم مردم توسط رسانه ها به ویژه صدا و سیما، خاطرنشان کرد: تحقق شعار سال باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود و مردم در خصوص اقدامات انجام شده پیرامون میزان تحقق این مهم از مسئولان مطالبه گری کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه مباحث دانش بنیان، علمی و فنی را باید دانشگاهها پشتیبانی و حمایت کنند، بیان داشت: دانشگاهی مفید و نقش آفرین است که فعالیتها و خدمات آن از جنس حل مسئله باشد و با برنامهریزی علمی هم در زمینه پشتیبانی، خدمات فنی و مهندسی و هم نظارت ایفای نقش نماید.
مدرس خیابانی گفت: طرح موضوع ایجاد "میز دانشگاه" در استانداری و دستگاههای اجرایی استان نیز به این منظور بود که نمایندگان دانشگاهها با حضور در دستگاهها از نزدیک مسائل و مشکلات استان را ببینند و برای حل این مسائل راه حل علمی و کاربردی ارائه کنند.
وی با بیان اینکه بسیاری از مسائل استان ما خالی از یک پژوهش میدانی و کاربردی است، ادامه داد: هدف اصلی ما این است که دانشگاهها؛ در حل مسائل و مشکلات استان وسط میدان باشند و با آسیب شناسی مسائل اجتماعی و ارائه پژوهشهای علمی و کاربردی مسائل را حل کنند.
استاندار گفت: هر جایی که علم؛ میدان دار باشد، هم از نظر زمان و هم از نظر هزینه صرفه جویی می شود و راحت تر به هدف موردنظر میرسیم.
وی اضافه کرد: موضوعات دانشبنیان و مهارت آفرینی بسیار مهم و یکی از مسائل مهم ما مهارت آموزی است لذا علی رغم اینکه معتقدیم؛ انسان محور توسعه است و اگر جامعه توسعه یافته میخواهیم بایستی افراد ماهر، توانمند و متخصص تربیت کنیم، اما تاکنون یک کار مدون اجرایی در این زمینه تحویل نشده است.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: راه نجات استان و کشور تولید و ایجاد اشتغال است لذا باید با دانش و فناوری و مهارت آموزی و ارتقاء توانمندی نیروی انسانی به این مهم دست پیدا کنیم.
حسین مدرس خیابانی با تاکید بر مولدسازی ظرفیتهای بلا استفاده استان گفت: این آمادگی را داریم؛ هر یک از دانشگاه های استان که حاضر به کمک در حوزه تولید و اشتغال استان باشد، فضای مورد نیاز از جمله سوله های خالی، واحدهای تولیدی نیمه تعطیل یا نیمه کاره را جهت انجام کار تحویل آن دانشگاه بدهیم تا دانشگاه به نحو مطلوب مولدسازی کند.
وی همچنین یادآور شد: نقطه تماس دستگاه اجرایی با مراکز تولید علم و فناوری و دانشگاه ها؛ پارک علم و فناوری استان است.
استاندار ضمن تاکید مجدد بر تکثیر شعب پارک علم و فناوری در سراسر استان ادامه داد: تجاری سازی و برند سازی محصولات تولیدی استان جزو مأموریتهای اصلی پارک علم و فناوری خواهد بود.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با هدف بهره گیری از ظرفیتها و آشنایی با قابلیت های علمی و پژوهشی پارک علم و فناوری استان، فرمانداران و شهرداران شهرستان های استان از پارک علم و فناوری و مراکز علمی و فناوری دانشگاه های استان بازدید خواهند داشت.
مدرس خیابانی با توجه به مباحث مطرح شده در جلسه پیرامون خدمات و ظرفیتهای جهاد دانشگاهی استان گفت: جهاد دانشگاهی می تواند در زمینه افزایش تولید داخلی بسیار تاثیرگذار باشد، لذا انتظار داریم؛ این مرکز در بحث خودکفایی استان در محصولاتی که در حال حاضر از سایر استانها وارد میشود، نقشآفرینی کند.
وی همچنین در پایان تاکید کرد: باید از مراکز و ظرفیتهای ملی علمی و پژوهشی در استان استفاده کنیم و پای مراکز پژوهشی و برند کشور را به استان باز کنیم.
همچنین در این نشست چهارتن از معاونان استاندار، روسای دانشگاهها و مدیران دستگاههای اجرایی به بیان نقطه نظرات و ارائه راهکارهایی عملی در جهت تحقق شعار سال و چگونگی ارتباط و اتصال دستگاههای اجرایی و بخش تولید استان به دانشگاهها و مراکز دانش بنیان پرداختند.