پنج شنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۶
سرویس : اخبار برگزیده
کد خبر : ۱۱۶۸۷
گزارشگر : ۱۵۷۴
سرویس اخبار برگزیده

از شایعه تا واقعیت معدن طلای سیستان و بلوچستان

چند روزی است که در فضای مجازی خبری در خصوص تعطیلی معدن طلای تفتان و توقف فعالیت استخراج در این معدن منتشر می کنند، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان پاسخ می دهد.

از شایعه تا واقعیت معدن طلای سیستان و بلوچستان
(پنج شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۱) ۱۳:۴۶

به گزارش روابط عمومی استانداری؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در پاسخ به این خبر که توسط  شبکه های معاند نظام تولید و در حال انتشار است، به خبرنگار صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان گفت: اخیرا صحبت هایی مطرح شده که در این معدن طلا استخراج می شود در حالی که حقیقت موضوع این است که درمعدن طلای تفتان، در هر تن کمتر از یک گرم طلا یافت میشود که باید در آنجا کارخانه بهره برداری طلا باشد.

داوود شهرکی با بیان اینکه این معدن دولتی است و منافع سهام ، اشتغال و رونقش از مردم استان است افزود: با سرمایه گذاری  بیش از  هزار میلیارد تومان تلاش برای احداث کارخانه بهره برداری طلا در حال انجام است.

وی افزود: دولت در زمینه اکتشاف و زیرسازی وارد می شود و واگذاری بعدی به بخش خصوصی خواهد بود. 
این مسئول ادامه داد: مباحث مطرح شده در مورد این معدن،جو سازی است و موقعیت و اشتغال و منافعش به مردم بازمی گردد.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: هدف دولت هم این است تا با ایجاد ظرفیت های منطقه ای، که یکی از آنها معدن است، زمینه اشتغال را فراهم کند.

تعداد بازدید : ۱,۲۴۲
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

شعار سال